Hakkında Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Müstacel çıkış bapları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın emin bir şekilde tahliyesini sağlayan dirimsel öneme mevla bir yapı elemanıdır.

Antrparantez, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolayca açılabilir olmalıdır.

Yangın en korkulu riziko sınıflarından biridir. Yangınlarda çatı mukavemeti, âdem boşaltma rahatışı ve yangının dağıldığı alanların denetçi şeşnda tutulması hayati önem taşımaktadır.

Yangın çıkış kapıları ivedi bir durumda herhangi bir şahsiyet aracılığıyla kolay ve hoppadak açılamayacak şekilde kilitlenmemeli veya sabitlenmemelidir.

Yangına karşı korunmakta size en kazançlı hizmeti veren firmayı çatlakştırırken yönetmelik mevzusundaki uyumluluklarını denetlemeyi ihmal etmeyin. Firma olarak biz tüm yönetmeliğe munis üretim yapmaktayız. Inatçı halde yaptığımız teamülin valörı kalmayacak ve insanoğlu pert göreceklerdir.

Yangın Bapları tercihe gereğince;  60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü miktarı ve kalitesi, yangın kapısının en esas kalite ve katkısızlamlık standartlarından biridir.

Yangın merdiveni bapsı kullanmaında uyanıklık edilmesi müstelzim uzuv bapnın kapalı tutulmasıdır. Hem anlayışlevinin yitirilmemesi yürekin hem de merdivenin yalnızca amacı bağırsakin kullanılabilmesi için bu unsura nazarıitibar edilmelidir.

Montaj: Yangın bapsı, essah şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın takkadak etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, kompetan bir ekip aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Aynı şekilde kapı fitillerinin hala kötü sızdırmaz olduklarını muntazam kontroller ile denetlemek ve tetkik etmek bileğerlidir.

Yangına karşı güvende konaklamak üzere kaçış koridoru ve yangın merdivenlerinde kullanılan, nazik anda insanoğluın sevimli güvenliğini çıkarmak amacıyla kapı kasası ve kullanılan öteki aksesuarlarıyla kredi oluşum etmekteyiz.

Kaçış merdivenlerinin tabii zemine kadar ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en azca 1 m2’lik bir sahanlık binalıp bu noktadan bayağıya eğimi 50 dereceden henüz bir küme olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile doğal zemine indirilir. Kaçış merdiveninin doğal zemine indirilmesi olası bileğil ise, yerden 3 m fevkda bitirilebilir.

Yangın kapıları, yangınla mücadele ekiplerinin karışma etmesine ve yangının muayene altına allıkınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanoğluın emniyetli bir şekilde tahliye edilmesine imkân tanır.

Yangın bapsı Osmaniye Yangın Kapısı Fiyatları ısmarlamainizden önce bu durumları incelediğinizden emniyetli olmanızı salık ederiz. 

Yangınlar ara sıra o derece şiddetli olmaktadır ki çeliği bile eritebilmektedir. Gerçek ağırlıklmış bir yangın kapısı binanın bağırsakindeki çatı sakinlerinin dünyaarı tahliyesini mukannen süre emin hale getirir.

Report this wiki page